Foto

Betalen

Bij LOD Fashion & Lifestyle kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:

iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard (Visa, MasterCard)

Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Bancontact

Deze betaalmethode is speciaal geschikt voor bestellingen vanuit België en vergelijkbaar met het iDeal-betaalsysteem in Nederland. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Zo kunt u ook via het betaalscherm van uw eigen bank de benodigde gegevens invoeren.

Verzenden in Nederland en België

LOD Fashion & Lifestyle bezorgt bestellingen binnen Nederland en België altijd via de pakketservice van PostNL.De standaard verzendkosten zijn € 5.95  voor Nederland en € 9,50 voor België.

De levertijd is doorgaans 3-4 werkdagen.